Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Fysiofitness

Wat is FysioFitness?

FysioFitness is een combinatie van kracht- en conditietraining onder deskundige begeleiding van de fysiotherapeut, die altijd aanwezig is in onze praktijk. Bij alle oefeningen krijgt u duidelijke uitleg, u wordt goed in de gaten gehouden en indien nodig wordt het trainingsprogramma aangepast.

FysioFitness is voor iedereen die op een actieve en verantwoorde manier wil bewegen, om zo fit en gezond te blijven/worden. In onze oefenzaal kunt u werken aan uw algemene conditie, kracht, stabiliteit en lenigheid. FysioFitness vindt plaats in kleine oefengroepen van maximaal 8 personen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Waarom FysioFitness?

Het is bewezen dat door regelmatig trainen u zich fitter, energieker en sterker zult voelen. Door (langdurige) inactiviteit nemen uw conditie en kracht af en daarmee vermindert uw belastbaarheid. Een individueel oefenprogramma herstelt uw lichaamsconditie en de daaraan gekoppelde belastbaarheid. Dat is belangrijk, want hiermee verkleint u de kans op klachten en blessures.

Ook is bewezen dat door beweging en spierkrachttraining o.a. het risico op het krijgen van botontkalking (osteoporose), diabetes type II en hart- en vaatziekten wordt verlaagd.

Intake

Voordat er gestart wordt met FysioFitness zal er een intake en onderzoek met meetinstrumenten plaatsvinden. Hierbij zijn onder andere inbegrepen:

  • Bloeddrukmeting
  • Hartslagmeting
  • Fietsconditietest
  • Lenigheidstest

Een greep

uit onze

reviews

Zeer deskundige therapeuten. Mooie schone locaties, gemaakte afspraken worden nagekomen en er vind veel onderling overleg plaats om een zo goed mogelijk behandelplan op te stellen.

-

Meer informatie? Neem contact met ons op