Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Samenwerking

Essentieel voor een succesvolle behandeling

Fysiotherapie Praktijk Dynamiek gelooft dat een goede samenwerking essentieel is voor een succesvolle behandeling. Onderling met collega’s, maar ook met andere zorgverleners, sportverenigingen en bedrijven. Om die reden participeren wij o.a. in het Medisch Centrum Willem Tell met onder andere huisartsen, praktijkondersteuners, apotheek, buurtzorg, podotherapie, psychiater, diëtisten en een psycholoog. Binnen het medisch centrum zit ook een dependance van het Gelre Ziekenhuis waardoor de lijnen naar de specialisten kort zijn.

Korte lijnen

Verder zijn er uiteraard ook goede contacten met de andere regionale ziekenhuizen zoals Isala Zwolle en Deventer Ziekenhuis, door o.a. te participeren in lokale netwerken die door hun zijn opgezet. Met ergotherapie praktijk Novergo is er een directe samenwerking met hele korte lijnen. Zo ook met chiropractie praktijk Van Viegen in Heerde.

Ook zijn wij aangesloten bij alle belangrijke landelijke netwerken o.a. het chronisch ZorgNet. Bij ons in de praktijk is Innofeet gevestigd, een toonaangevend podotherapie praktijk. Hiermee doen wij spreekuren en zijn er gezamenlijke patiëntmomenten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op