Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Voor iedereen

Een goede gezondheid gunnen we namelijk iedereen.

Dynamiek. Het zit niet alleen in onze naam, maar ook in onze genen. ‘Fysio voor iedereen’ is dan ook niet voor niets het motto waar we bij Fysio Dynamiek voor staan. Een goede gezondheid gunnen we namelijk iedereen. Daarom is onze fysiotherapiepraktijk een dynamische omgeving, waar we mensen met zeer uiteenlopende klachten helpen met fysiotherapie in allerlei verschillende vormen.

Fysiotherapie voor jong en oud

Een goede gezondheid is een groot goed. Willen we niet allemaal graag vitaal en mobiel zijn? Gaan en staan waar en wanneer we willen? Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Juist op die momenten staat u er extra bij stil hoe waardevol een goede gezondheid is. Daarom helpen we bij Fysio Dynamiek mensen van alle leeftijden - van jong tot oud - niet alleen met het bevorderen, maar ook met het beschermen van hun gezondheid.

Fysiotherapie op maat

Omdat iedere behandeling een eigen aanpak verdient, werken we bij Fysio Dynamiek volledig op maat. Dankzij ons breed opgeleide team van ervaren en gedreven collega's kunnen we de meest uiteenlopende klachten effectief behandelen. Kwaliteit staat daarbij voorop. Daarom staan alle fysiotherapeuten van Fysio Dynamiek ingeschreven in het BIG- en het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

Hartelijk welkom bij Fysio Dynamiek

Wilt u ook graag gezond en vitaal leven en zorgeloos bewegen? Neem voor al uw vragen of voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag de tijd om u persoonlijk te adviseren en samen te kijken naar een maatwerk behandelplan. Ook zonder verwijzing van een arts bent u bij ons van harte welkom.

Fysio voor iedereen

Een greep

uit onze

reviews

Zeer deskundige therapeuten. Mooie schone locaties, gemaakte afspraken worden nagekomen en er vind veel onderling overleg plaats om een zo goed mogelijk behandelplan op te stellen.

-