Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Ard van Bottenburg

Het contact met de patiënten, de analyse van hun problemen met hun bewegend functioneren en ze daarna naar een hoger niveau van bewegend functioneren te brengen vind ik het mooiste wat er is.

Ard van Bottenburg

praktijkeigenaar, fysiotherapeut, handtherapeut

Ik ben in 2008 gestart met de praktijk in Epe toen bestond het team uit een collega en mijzelf. Inmiddels zijn we aan het uitgroeien tot een regionale praktijk met 17 medewerkers en zijn we gevestigd in Epe, Heerde en Hattem. Ondanks onze groei is de insteek en de ambitie nog steeds gelijk aan toen ik begon. Het bieden van laagdrempelige en kwalitatieve hoge zorg, zodat de client zo snel mogelijk weer op haar eigen niveau kan participeren in zijn dagelijkse bezigheden.

De jaren voor dat ik de praktijk begon ben ik werkzaam geweest in de revalidatie op allerlei vlak, orthopedie, neurologie, hart/long. Hiervan heb ik in mijn huidige aandacht gebieden nog steeds profijt van. Ik hou mij op dit moment het meest bezig met handtherapie en sport gerelateerde klachten en daarin maak ik o.a. gebruik van de 4xt methode en dry needling.

Naast het behandelen hou ik mij samen met Jasper en Irene bezig met de verdere ontwikkeling van de Praktijk. Samen met het hele team Dynamiek hou ik mij bezig met het door ontwikkelen van onze kwaliteit en aandachtsvelden op vakinhoudelijk gebied.

Het blijft daarom na bijna 30 jaar nog steeds een super gave job welke ik met veel passie en plezier beoefen.

BIG 29044713504
E-mail ard@fysiodynamiek.nl

Specialismen

Vragen? Neem gerust contact met ons op