Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Irene van Bottenburg

De wisselende activiteiten van mijn werkzaamheden zorgen ervoor dat ik met plezier elke morgen naar de praktijk ga

Irene van Bottenburg

office manager

Mijn naam is Irene van Bottenburg en ik ben getrouwd met Ard. Sinds 2008 zijn wij gestart met de praktijk in Epe. Fysiotherapie Praktijk Dynamiek is in de afgelopen jaren gegroeid tot een grote praktijk met 13 fysiotherapeuten. Dit is ook de reden dat ik na 10 jaar werken in het basisonderwijs als leerkracht mij nu volop bezig houdt met het reilen en zeilen van de praktijk.

Ik ben van dinsdag tot en met vrijdag op de praktijk aanwezig en zorg voor de bedrijfsvoering van de praktijk. Samen met Ard en Jasper hou ik me bezig met allerlei  managementtaken en allerhande praktische zaken en situaties die zich voordoen in de praktijk. De wisselende activiteiten van mijn werkzaamheden zorgen ervoor dat ik met plezier elke morgen naar de praktijk ga. Samen met de collega’s van de receptie neem ik ook de telefoon op. De kans is dus groot dat u mij aan de telefoon krijgt wanneer u de praktijk belt.

In mijn vrije tijd geniet ik van ons mooie plekje in Vorchten en ben ik graag bij onze kinderen en kleinkinderen. Ik spreek af met vrienden voor een drankje en hapje en luister graag naar muziek. In de vakantie ga ik het liefst naar een warm land op vakantie omdat ik een echte zonaanbidder ben.

E-mail irene@fysiodynamiek.nl

Vragen? Neem gerust contact met ons op