Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Janny IJzerman

Het contact met patiënten en collega’s vind ik super leuk

Janny IJzerman

secretaresse

Mijn naam is Janny IJzerman. Ik ben getrouwd met Ben IJzerman, die sinds 1984 praktijkeigenaar was van de Paramedische Praktijk Epe, toen gevestigd aan de Hoofdstraat 1-3. Met veel plezier heb ik vanaf 2003 meegewerkt in onze praktijk en was met van alles en nog wat bezig. Ik beantwoordde de telefoon, maakte afspraken, regelde de financiële administratie, contacten met verzekeraars e.d.

Per 1 januari 2012 hebben we de praktijk verkocht aan Ard en Irene van Bottenburg en sinds de overname hebben we samen met hen gewerkt aan de opbouw en uitbreiding van de nieuwe praktijk die nu Fysiotherapie Praktijk Dynamiek heet.

Ben geniet inmiddels van zijn pensioen en ik werk nog twee dagen per week omdat ik het contact met patiënten en collega’s super leuk vind.

Ik hou me voornamelijk bezig met declareren en het contact met verzekeraars. Ik ondersteun hiermee de fysiotherapeuten zodat zij hier zo min mogelijk mee belast worden. Hebt u vragen over een factuur of declaratie? Dan kunt u hiervoor bij mij terecht.  Ik werk op maandag en dinsdag van 8.00-17.00 uur.

E-mail janny@fysiodynamiek.nl

Vragen? Neem gerust contact met ons op