Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Jasper Dijkslag

Samen met de patiënt naar een zo'n hoog mogelijk niveau van herstel toewerken. Zo snel mogelijk pijnvrij is dan ook het motto!

Jasper Dijkslag

praktijkeigenaar, fysiotherapeut

Hoi! Mijn naam is Jasper Dijkslag. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan het Saxion in Enschede. Tijdens mijn opleiding heeft de focus gelegen op sport en manueel gerichte klachten. Na mijn opleiding ben ik in Zwolle terecht gekomen, waar ik zo’n 2 jaar gewerkt heb.  In 2016 ben ik bij Fysiotherapie Praktijk Dynamiek begonnen.

Waar ik de samenwerking met Sportscenter Bijsterbosch opgezet heb. Hier ben ik nog steeds de meeste tijd te vinden, een prettige omgeving gericht op sport en gezondheid. Mijn werkdag bestaat voornamelijk uit het behandelen van (top)sporters. Uiteraard komen er ook andere onderdelen vanuit de fysiotherapie aan bod. Tijdens mijn werkzame carrière heeft tot nu toe, door middel van cursussen en opleidingen, het accent gelegen op sporten en manuele opleidingen.

Sinds 2017 ben ik woonachtig in Veessen. Hier woon ik samen met mijn vriendin Sifra en eind 2021 verwachten we onze eerste dochter. In mijn vrije tijd hou ik me voornamelijk bezig met voetbal en andere sport. Uiteraard een avondje ontspannen op de bank mag ook niet ontbreken. Wie weet tot snel!

BIG 69921481804
E-mail jasper@fysiodynamiek.nl
Jasper Dijkslag

Specialismen

Vragen? Neem gerust contact met ons op