Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Luuk Berends

Luuk Berends

fysiotherapeut

Mijn naam is Luuk Berends en ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Sindsdien heb ik bij verschillende praktijken gewerkt in de eerste lijn en heb ik wat ervaring opgedaan als verzorger van een voetbalteam.

Ik heb veel passie voor sport en bewegen. Mijn eigen sport is judo en daarbij ben ik ook altijd bezig geweest met conditie en krachttraining. Ik heb veel les gegeven aan kleine kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. Zo vind ik het dus ook leuk om voor een gemotiveerde groep te staan. Binnen mijn werk ben ik vooral bezig met het activeren van ouderen en het revalideren van (sport)blessures. Ik haal er veel voldoening uit wanneer ik mensen kan inspireren, vertrouwen kan geven in hun eigen lichaam en bewuster te maken van wat zij kunnen. Doormiddel van coördinatieve training en een goede uitleg probeer ik altijd het beste uit elke persoon te halen.

Naast mijn werk heb ik grote passie voor muziek en ook reizen. In mijn vrije tijd speel ik veel gitaar en probeer ik altijd dingen te vinden die nieuw en leerzaam zijn.

BIG 29926211004
E-mail luuk@fysiodynamiek.nl

Specialismen

Vragen? Neem gerust contact met ons op