Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Pablo de Graaf

Denken in oplossingen niet in beperkingen

Pablo de Graaf

fysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut, hart-/long revalidatie, sportrevalidatie en neurologie

Mijn naam is Pablo de Graaf. Ik heb in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Sinds die tijd heb ik in verschillende praktijken gewerkt in Utrecht en Voorthuizen. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij Fysiotherapiepraktijk Dynamiek. Hier ben ik onderdeel van een gedreven team mensen met verschillende specialisme die mij de ruimte geven mijn kennis en vaardigheden te benutten, en aan te vullen waar nodig. Zodat wij samen tot het beste resultaat komen. Fijn om in een praktijk te werken welke in beweging is en altijd op zoek is naar verbetering

Ik heb door de jaren heen gemerkt dat ik op deze manier de beste kwaliteit kan leveren. Zo houden we elkaar scherp en is er ruimte van elkaar te leren. Vanuit mijn specialisatie voor hart- en longpatiënten, ben ik gewend samen met de patiënt te werken aan een zo goed mogelijk resultaat.

Sinds 2019 heb ik mijn focus verbreed richting sportrevalidatie. De combinatie van mijn specialismen biedt mij de mogelijkheid om vanuit diverse invalshoeken naar klachten te kijken. Waardoor ik het gevolgde traject nog beter op het klachtenbeeld kan aanpassen.

BIG 49915805404
E-mail pablo@fysiodynamiek.nl

Specialismen

Vragen? Neem gerust contact met ons op