Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Sander Dijkhof

Het contact met de patiënten, de analyse van hun problemen met hun bewegend functioneren en ze daarna naar een hoger niveau van bewegend functioneren te brengen vind ik het mooiste wat er is.

Sander Dijkhof

fysiotherapeut, manueel therapeut

Hoi, ik ben Sander Dijkhof. Geboren en getogen in Apeldoorn. In 2015 in Enschede afgestudeerd als Fysiotherapeut.Nadien direct aan het werk gegaan in een fysiotherapiepraktijk in Apeldoorn. Hier heb ik mij verder ontwikkeld binnen de orthopedische revalidatie.

Mijn interesse lag altijd al bij de sport/manuele-therapie. Vandaar dat ik in 2018 gestart ben met de Master Musculoskeletaal. In 2022 heb ik voor zowel de sportfysiotherapie als de manuele therapie mijn Master of Science behaald.

Na 6.5 jaar in Apeldoorn te hebben gewerkt zag ik Dynamiek als een mooie nieuwe uitdaging om mij op deze gebieden verder te ontwikkelen. Samenwerken met een groter team en leren van elkaars expertise. Korte lijntjes met collega's en andere hulpverleners is wat mij betreft betere zorg leveren.

Herstellen en revalideren doe je namelijk samen! In de praktijk kunt u bij mij terecht voor alle orthopedische klachten of wervelkolomgerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan volleybal of wandel ik met de hond. Daarnaast is een terrasje op zijn tijd ook niet vervelend.

Ook werk ik nog als fysiotherapeut bij een voetbalvereniging. Ik zie u graag bij Dynamiek.

BIG 99920048404
E-mail sander@fysiodynamiek.nl

Specialismen

Vragen? Neem gerust contact met ons op