Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Wouter Bier

Mensen helpen door uit te zoeken wat de oorzaak van de klachten zijn en daarbij de best beschikbare behandelmethode toe te passen met als doel om uiteindelijk de beste zorg voor de patiënt te bieden, dat maakt het vak fysiotherapie uitdagend en leuk

Wouter Bier

fysiotherapeut

Mijn naam is Wouter Bier en ben in februari 2020 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Mijn stage in de eerste lijns fysiotherapie heb ik gelopen in Noord-Groningen, waarbij ik heel veel verschillende problematiek heb gezien. Verder heb ik op de afdeling Neurologie van in het Martini Ziekenhuis mijn afstudeerstage gedaan, waarbij ik met veel complexe neurologische problemen heb gewerkt. Daarnaast heb ik stage gelopen in Nepal in het ziekenhuis op de orthopedie en in de neurologische ziekenhuisrevalidatie. Na mijn opleiding heb ik waarnemingen gedaan in de particuliere praktijk voordat ik bij Dynamiek ben komen werken.

In september 2021 ben ik gestart met de Master Musculoskeletale Revalidatie om mij verder te verdiepen in het vak en te specialiseren in met name sportfysiotherapie. Daarnaast heb een groot interesse gebied wat met name op het neurologische vlak ligt waar ik al veel ervaring heb opgedaan. In mijn vrije tijd sport ik graag zoals hardlopen, fitness en voetbal. Verder geef ik training aan voetballers, wat ik met veel plezier doe.

BIG 99927331704
E-mail wouter@fysiodynamiek.nl

Specialismen

Vragen? Neem gerust contact met ons op