Voor jong & oud
Persoonlijk & doelgericht
Focus op uw herstel

Marjolijn Tielbaard

Samen op zoek gaan naar de oorzaak van de klachten en een passend behandelplan opstellen om te zorgen voor herstel en beter kunnen bewegen, maakt het werk uitdagend.

Marjolijn Tielbaard

fysiotherapeut, manueel therapeut

Na een studie Sportkunde op het Windesheim in Zwolle, ben ik in 2014 afgestuurd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Ik heb in verschillende praktijken gewerkt in de omgeving waar ik me heb kunnen ontwikkelen als fysiotherapeut en het geven van fysiofitness. Daarnaast heb enige ervaring opgedaan op het gebied van revalidatie bij Zorggroep Apeldoorn. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Dynamiek.

Om mij verder te ontwikkelen, ben ik bezig met de masterstudie Manuele Therapie. Deze specialisatie richt zich op de beweging van gewrichten en wervelkolom gerelateerde klachten. De samenwerking collega’s en andere specialisaties binnen de praktijk zorgen voor een leerzame en prettige dynamiek binnen de praktijk.

Verder ben ik nog enkele uren in de week werkzaam bij Zwembad De Koekoek in Vaassen waar ik met name kinderen leer zwemmen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om voor familie en vrienden te koken of bakken en breng ik graag tijd door op het water met zeilen.

BIG 19918476104
E-mail marjolijn@fysiodynamiek.nl
Marjolijn Tielbaard

Specialismen

Vragen? Neem gerust contact met ons op